Senaste inläggen

onsdag, november 25, 2009

Skattmästaren på inspektion

Skattmästare Gustafsson ankom igår tisdag på besök.



Eftersom hans plan kom in sent (22:00) blev det intensivt att hinna med att prova dagens öl. Ordföranden & Skattmästaren antog utmaningen snabbt och rivstarade med...:



..en Single Wide IPA från Boulevard Brewing in Kansas City, Missouri. Detta är en mycket trevlig IPA med lovande underbara Humle aromer. Smaken ligger åt det lättdruckna hållet då beskan är tydlig men något återhållen.

Därefter fortsatte det strävsamma provningsparet med...

...Anniversary från Sierra Nevada Brewing i Chico, Californien. Denna IPA har blivit Ordfs stora favorit denna höst. Som alltid när man provar öl efter varandra så blir man ju dock förvånad över skillnaderna i smak. Denna Anniversary hade också en väldigt lovande doft och humlebeskan är inte alls påträngande. Detta är också en väldigt lättdrucken IPA, ett öl att dricka en hel kväll men nu var ju klockan redan 1:00 så det var endast tid för en öl till..


Torpedo IPA, också från Sierra Nevada brewing. Denna har en inte lika tydlig humlearom som de två första men här ligger mycket av humlen i smakbeskan som är väldigt tydlig i eftersmaken.

Så många öl och så lite tid.

1 kommentarer:

Pelle Stridh sa...

Kul att ni provade 2 öl som faktiskt går att köpa i Sverige. Jag har dessutom provat de båda (de 2 senare) och de var riktigt trevliga, speciellt Torpedo!

Skicka en kommentar